خبرگزاری فارس: یک شرکت مستقر در مرکز رشد جامع واحدهای فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به تولید آسفالت پلیمری در این واحد فناوری شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت محاسبان پارس طرح از شرکتهای خصوصی مستقر در مرکز رشد جامع واحدهای فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان توانست آسفالت پلیمری را تولید کند.
مدیر عامل شرکت محاسبان پارس طرح در این باره گفت: قیرهای ایران در حالت عادی چسبندگی ضعیفی به مصالح سنگی دارد و به دلیل خواص شیمیایی نفت خام کشور که از آن قیر تولید میشود، قیرها دارای حساسیت حرارتی بالا بوده و به سرعت پیر شده و خواص اولیه خود را از دست میدهند.
مهدی ابطحی افزود: با توجه به اینکه قیر استفاده شده مهمترین قسمت روکش آسفالت است، مشکلات بیان شده در مورد قیرها به آسفالت منتقل شده و منجر به کاهش عمر مفید روکشهای آسفالت میشود.
وی بیان داشت: در همین راستا شرکت محاسبان پارس طرح در مدت یکسال، اقدام به تولید آسفالت پلیمری با استفاده از قیرهای اصلاح شده با پلیمرها، الیاف و برخی از افزودنیهای شیمیایی کرده است.
ابطحی افزایش مقاومت و استحکام آسفالت، بهبود مقاومت در برابر خستگی مخلوط و کاهش بیرون زدگی قیر (Bleeding) را از جمله مزایای آسفالت پلیمری این واحد فناوری طرح عنوان کرد و اظهار داشت: کاهش ضخامت لایههای آسفالتی، افزایش طول عمر و دوام آسفالت، کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری راه و بهبود چسبندگی قیر به مصالح از دیگر مزیتهای آسفالت پلیمری است.
وی با اشاره به مزیتهای استثنایی این آسفالت پلیمری گفت: استفاده از قیرهای اصلاح شده در ساخت مخلوط آسفالتی این شرکت منجر به دستیابی به مخلوطی انعطاف پذیرتر در دماهای پایین و کاهش ترک خوردگی و دستیابی به مخلوطی مقاومتر در دمای بالا و کاهش شیار افتادگی مسیر چرخها (Rutting) شده است.
مدیر عامل شرکت محاسبان پارس طرح همچنین از مهمترین موارد کاربرد این آسفالت را در نواحی پرترافیک، مناطق سردسیر و گرمسیر بیان کرد.
منبع:www.dastavardha.com